Om os

1 stk. pølsevogn, kvalitetsprodukter og Danmarks mest smilende pølsedame – så bliver festen ikke bedre.

Marias Glade Pølser kan håndtere stort set alle typer arrangementer. Firmafesten, receptionen, julefrokosten, fødselsdagen, studenterfesten, vejfesten, beboerfesten, bryllupsfesten, sportsarrangementet, konfirmationen eller børnefødselsdagen.

Og når du ringer efter Maria, er det ikke hvem som helst, som kommer og serverer for dig og dine gæster. Maria er nemlig godt kendt som den smilende pølsedame på mange af de store danske markeder. Og når vognen ruller ind hos jer, så er det naturligvis Maria selv, som står bag disken.

I er derfor sikret et professionelt personale, som ved hvordan alt fra en pølse i svøb til en god gammeldags burger skal serveres. Vi plejer at sige, at I trygt kan overlade os maden til gæsten, så I kan koncentrere jer om festen.

Vi yder nemlig altid vores bedste, for at give dig og dit arrangement en god oplevelse. Marias Glade Pølser kører ud på hele Sjælland, vores menuvalg er stort og har du helt andre ønsker på menuen, så finder vi helt sikkert også ud af dette. Et besøg er som udgangspunkt på 2 timer. Jeg og mit professionelle personale glæder os meget til at servere til dit næste arrangement/fest.

OBS! Pølsevognen kræver at et 16 ampere strømstik er tilgængeligt. Vi medbringer selv forlængerkabel.

Mange glade hilsner fra Maria

Marias Glade Pølser kan besøge dig døgnet rundt. – og året rundt!

Se alle vores menuer her